Logo M-ESTATE Financiering en Consultancy

Portfolio Winkelpanden

‹ terug naar overzicht

Korte Houtstraat te Den Haag

Midden in het centrum van Den Haag staat dit pand op de hoek van de Korte Houtstraat en de Korte Koediefstraat. Het betreft een winkel (restaurant) met kelder, twee overdekte parkeerplaatsen (daarboven een tweetal appartementen op de eerste etage en een tweetal bovenwoningen, op de tweede en derde etage met dakterras). In totaal heeft het pand een oppervlakte van 390 m². De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Gedempte Gracht Markthof te Den Haag

Een gerenoveerd winkelcentrum gelegen op de begane grond alsmede 100 parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage. Het complex bestaat uit 12 verhuurde winkels verdeeld over 1.530 m². Het complex is gesitueerd op de hoek van de Gedempte Gracht en de Bezemstraat te Den Haag. De vorenstaande belegging maakt onderdeel uit van The Hague Chinatown Real Estate. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Botermarkt te Leiden

Het winkelpand met bovenwoning gelegen aan de Botermarkt te Leiden is 245 m² groot. Het winkelpand is centraal gelegen in Leiden. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Treilerdwarsweg te Den Haag

Het alom bekende visrestaurant bevindt zich op de begane grond en heeft uitzicht over de eerste binnenhaven van Scheveningen. De horeca ruimte is ca 300 m² groot. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Hofzichtlaan te Den Haag

Het betreft hier een winkelpand aan de Hofzichtlaan te Den Haag. Het winkelpand heeft tevens zes parkeerplaatsen. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Gieterijstraat te Ridderkerk

Dit horecaverzamelgebouw is gelegen in het historische centrum van Ridderkerk. Het gebouw ligt deels op de dijk en deels op het achtergelegen terrein grenzend aan een groot parkeerterrein. Het pand heeft tevens toegang tot nog eens 18 parkeerplaatsen. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Calandstraat te Den Haag

Het betreft hier een bedrijfsruimte gelegen op de begane grond (727 m²) en op de eerste verdieping (707 m²) van nieuwbouw complex (2003) ‘Calandria’. Met een totale oppervlakte van 1.434 m² ligt het centraal gelegen in Nieuw Laakhaven gelegen op de hoek van de Calandstraat en de Verheeskade te Den Haag. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

M-ESTATE B.V.
Financiering en consultancy

Schiefbaanstraat 29
2596 RC Den Haag
0031 (0) 643 212 848

Koningslaan 52
1075 AE Amsterdam

secr@m-estate.nl
m.roos@m-estate.nl

Neem contact met mij op