Logo M-ESTATE Financiering en Consultancy

Portfolio Kantoorpanden

‹ terug naar overzicht

Lange Kleiweg te Rijswijk

Op de Lange Kleiweg wordt het kantoorgebouw 'Alaska' gerealiseerd. Het pand heeft een oppervlakte van 27.877 m² en 380 parkeerplaatsen. De bouwfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Linnaeusstraat te Amsterdam

Het karakteristieke en monumentale gebouw aan de is gebouwd in 1891 en ontworpen door de architect van oa het Concertgebouw A.L. van Gendt. Het voormalige 'Burgerziekenhuis' heeft een totale bruto oppervlakte 5.694,6 m² en is gelegen in Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer. Het gebouw is prachtig gesitueerd nabij het Oosterpark en heeft een gemeenschappelijke binnentuin. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Korte Vijverberg te Den Haag

Dit rijksmonument ligt in het historische centrum van Den Haag direct aan de Hofvijver. Het gebouw bestaat uit vijf bouwlagen met een vloeroppervlakte van circa 1.683 m². De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Achterweg te Rotterdam

Het betreft hier een monumentaal gebouw uit 1916 bestaande uit een souterrain en vier bouwlagen met kapverdieping. Het pand is gelegen aan de Achterwater te Rotterdam met uitzicht over Delfshaven. Het voormalige bankgebouw heeft een oppervlakte van ca 720 m². De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Boulevard te Zeist

Deze vrijstaande kantoorvilla heeft een oppervlakte van 453 m² en een bijgebouwd tuinhuis van 76 m². Tevens is er een parkeerterrein met 22 parkeerplaatsen. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

P.J. Bliekstraat te Spijkernisse

Dit kantoorgebouw aan de P.J. Bliekstraat is opgeleverd in 2000 en heeft een totale oppervlakte van 4.079 m². Tevens heeft het pand 31 parkeerplaatsen in de kelder. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

M-ESTATE B.V.
Financiering en consultancy

Schiefbaanstraat 29
2596 RC Den Haag
0031 (0) 643 212 848

Koningslaan 52
1075 AE Amsterdam

secr@m-estate.nl
m.roos@m-estate.nl

Neem contact met mij op