Logo M-ESTATE Financiering en Consultancy

Portfolio Bedrijfspanden

‹ terug naar overzicht

Sleysloot te Noordwijk

Het betreft een bedrijfspand, bekend als Unit 2, dat deel uitmaakt van vijf te realiseren showrooms met bedrijfsruimte. Het pand is gelegen aan de Sleysloot te Noorderwijk. Bestaande uit een begane grond, eerste en tweede etage plus 15 parkeerplaatsen. Unit 2 heeft een oppervlakte van 700 m². De bouwfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Amnesty Internationalweg te Dordrecht

In het bedrijfspand gelegen aan de Amnesty Internationalweg te Dordrecht is een sportschool gevestigd met een vloeroppervlakte van 3.766 m². De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Groothandelsweg te Delftgauw

Dit pand maakt onderdeel uit van bedrijfsverzamelgebouw ‘De Nieuwe Handel’ gelegen aan de Groothandelsweg op bedrijventerrein Ruyven te Delftgauw. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

Ronde Tocht te Zaandam

Het betreft een vrijstaand bedrijfsverzamelgebouw uit 1980 gelegen te Zaandam. In totaal heeft het pand een oppervlakte van 1.528 m² en beschikt het over 53 parkeerplaatsen. Dit pand is aangekocht door de Zaanse Bouw Maatschappij BV voor eigen gebruik/verhuur aan derden. De aankoopfinanciering is via M-ESTATE tot stand gebracht.

M-ESTATE B.V.
Financiering en consultancy

Schiefbaanstraat 29
2596 RC Den Haag
0031 (0) 643 212 848

Koningslaan 52
1075 AE Amsterdam

secr@m-estate.nl
m.roos@m-estate.nl

Neem contact met mij op